javi martinez

javi martinez

jueves, 20 de octubre de 2011

Primers passos en el projecte de recerca

El primer pas que he fet en el meu treball ha sigut mirar un partit en el que maradona va realitzar la famosíssima "mano de Dios". Va ser un partit de quarts de final de la copa del món de 1986, i gràcies al gol de Maradona, Argentina va passar a les semifinals.

També he buscat informació sobre aquest exfutbolista quan jugaba a futbol, des del meu punt de vista Maradona va ser un trotamón, perquè va ser un jugador que va vestir moltes camisetes de diferents equips, un d'aquests va ser el Futbol Club Barcelona, on hi va deixar la seva petjada que molts aficionats no oblidaràn mai.

El que em decepciona més d'aquesta persona és el seu desastrós final de carrera , Maradona va patir una greu lesió que el va deixar molt marcat , al no poder recuperar el estat de forma anterior s'enganxà al món de les drogues que el van acabar d'esfonsar.

jueves, 13 de octubre de 2011

Propostes per al treball de recerca

Com ja he esmentat a la meva presentació , el treball de recerca que faré anirà sobre la vida de Diego Armando Maradona , el què jo tenc previst fer en els primers dies que jo treballi en el projecte de recerca serà obtenir la major informació sobre el personatge que treballaré , mirar partits i vídeo que havia disputat com a jugador de futbol , els motius pels quals va tenir que deixar la seva carrera de futbolista ,  em centraré en l'actualitat i explicaré com li esta anant en la seva iniciació com a entrenador de futbol , i finalment buscaré informació sobre la seva accidentada vida fora dels terrenys de joc.
Per sort , aquest treball té molts temes sobre els que parlar i espero que cridin la vostra atenció.