javi martinez

lunes, 12 de marzo de 2012

DERROTA DAVANT L'OSASUNA

L'Athletic va patir ahir una de les seves pitjors nits en el que portem de lliga.
L'Osasuna comptava amb un factor camp importantíssim, els de navarra van apretar i van aconseguir un gol matiner amb molta mala sort per l'Athletic, ja que, es va marcar un autogol.
Despres, el bon joc de l'Osasuna es va refectir en el marcador marcant el segon gol per als de Mendilíbar.
A la segona part va entrar Fernando LLorente, el màxim golejador dels bascs, i va aconseguir marcar el 2-1 que es convertiria en el resultat final.
Per l'altre banda, Javi Martínez no va disputar cap minut del partit per desicions tècniques. Bielsa va volguer deixar a la banqueta al internacional espanyol, ja que portava una acumulació de minuts impressionant i perquè l'entrenador el volreservar per la tornada de la UEFA davant l'històric Manchester United.